AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabri saadeti görmek

Kahve falında kabri saadeti görmek

Kahve falında kabri saadeti görmek hasretliğin biteceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabri saadeti gördüyseniz:

  • Belli bir kişinin, belli hareketleriniz üzerinde etkisi var gibi duruyor ya da etkisi olabilir.

Kahve falında kabri saadeti görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında kabeyi eski haliyle görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabre su dökmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabenin üzerine çıkmak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam kap görmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabe tavaf etmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kulaklarını kapatmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bebek kabri görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir