AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye bakmak

Kahve falında kabeye bakmak

Kahve falında kabeye bakmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabeye bakmak gördüyseniz:

  • Tartışmalar gereksiz vakit kaybı anlamına gelebilir.

Kahve falında kabeye uzaktan bakmak sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine inanılır.

Kahve falında kabeye bakmak hayallerindeki insanla karşılaşacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına işaret etmektedir.

Kahve falında kabeye yukarıdan bakmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliye bakmak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında terastan denize bakmak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan birine bakmak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeryüzüne bakmak mesleğindeki statüsünün de artacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski fotoğrafa bakmak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir