AnaSayfa / Genel / Kahve falında terastan denize bakmak

Kahve falında terastan denize bakmak

Kahve falında terastan denize bakmak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında terastan denize bakmak gördüyseniz:

  • Geçmişte aldığınız maddi kararları gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında terastan denize bakmak yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında terastan bakmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına işarettir.

Kahve falında teras yıkamak hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teras süpürmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teras katı görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük teras görmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, her zaman çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında terastan atlamak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terastan düşmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir