Kahve falında kabeye yukarıdan bakmak

Kahve falında kabeye yukarıdan bakmak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, hayırlı ve güzel olacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, güzel bir hayat süreceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında kabeye yukarıdan bakmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimlerde sevdiğiniz bir kişinin etkisi olabilir.

Kahve falında kabeye yukarıdan bakmak üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında yukarı bakmak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birine yukarıdan bakmak tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına işarettir.

Kahve falında yukarıdan denize bakmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağı bakmak insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize yukarıdan bakmak mutlu zamanlar geçireceğine, kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yukarıya bakmak manevi anlamda da huzur içinde olacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yukarıdan bakmak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, canın derdine düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top