AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeryüzüne bakmak

Kahve falında yeryüzüne bakmak

Kahve falında yeryüzüne bakmak her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeryüzüne bakmak gördüyseniz:

  • Aynı problemler, yakın çevre ilişkilerinizde, eğitim, bilişim, kısa mesafe seyahatler, halkla ilişkiler v.b alanlarda da kendini gösterebilir.

Kahve falında yeryüzüne bakmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünden yeryüzüne bakmak karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeryüzü görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında yeryüzüne inmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayın yeryüzüne düştüğünü görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmura bakmak hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına delalettir.

Kahve falında terastan bakmak sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek tepeden denize bakmak aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir