AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye bakmak

Kahve falında sevgiliye bakmak

Kahve falında sevgiliye bakmak sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliye bakmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki işler sizi heyecanlandırmıyorsa, siz bir şeyler ekleyerek heyecanlı hale getirebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin arkasından bakmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle ev bakmak kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin gözlerine bakmak toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin yüzüne bakmak eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle gelinlik bakmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye bakmak aylık gelirinin artacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliye bakmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin arkasından bakmak bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir