AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük duvarlar görmek

Kahve falında büyük duvarlar görmek

Kahve falında büyük duvarlar görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, büyük adımlar atacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük duvarlar gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir veya bir yere davet edilebilirsiniz.

Kahve falında büyük duvar saati görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarda büyük örümcek görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük duvar görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük duvarlar görmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına delalet eder.

Kahve falında evin duvarını sıvamak zorlukların baş göstereceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor duvar görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına inanılır.

Kahve falında duvara boya yapmak zor durumların tatlıya bağlanacağına, istediği gibi hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarda kendini görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir