AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda böcekler görmek

Kahve falında duvarda böcekler görmek

Kahve falında duvarda böcekler görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, elini haramdan uzak tutacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, hayatın tadına varacağına, kazancının artacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında duvarda böcekler gördüyseniz:

  • Partneriniz, bir meslektaşınız ya da bir akrabanız yardımıyla puslu havayı dağıtmak ya da bazı olayları aydınlatmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında duvarda siyah böcek görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarlarda böcek görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvardan böcek toplamak fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında duvarda böcek öldürmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında evin duvarında böcek görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında duvarda böcek görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine delalettir.

Kahve falında duvarda böcekler görmek arkasından gıybet edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalet eder.

Kahve falında duvarda yürüyen böcek görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir