AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne yağmur yağdığını görmek

Kahve falında yüzüne yağmur yağdığını görmek

Kahve falında yüzüne yağmur yağdığını görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, elde edilen nasibin artacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzüne yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi başarıyla ilerletebilirsiniz.

Kahve falında denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine yorulur.

Kahve falında yüzüne yağmur yağmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalet eder.

Kahve falında yüzüne yağmur yağdığını görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında mezarlığa yağmur yağdığını görmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden yağmur yağdığını görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında denizin üstüne yağmur yağdığını görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurun üstüne yağdığını görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur dolu yağdığını görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir