AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışarda yağmur yağdığını görmek

Kahve falında dışarda yağmur yağdığını görmek

Kahve falında dışarda yağmur yağdığını görmek sağlık sorunlarının biteceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, kişinin yasa düşeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına delalet eder.

Kahve falında dışarda yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Gözden kaçabilecek ufak bir iş daha sonra başınızı oldukça ağırtabilir.

Kahve falında dışarda yağmur yağdığını görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalettir.

Kahve falında dışarda kar yağdığını görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, engel teşkil edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dışarda yağmur görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurun hızlı yağdığını görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, yaşamının tadını çıkaracağına yorulur.

Kahve falında okulda yağmur yağdığını görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine delalettir.

Kahve falında denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek mekân değiştireceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli yağmur yağdığını görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve yağmur yağmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir