AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı duvar saati görmek

Kahve falında kırmızı duvar saati görmek

Kahve falında kırmızı duvar saati görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı duvar saati gördüyseniz:

  • Mevcut amaçlarınızda ilerleme kaydedebilir veya tamamen başka bir alanda ilerlemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı duvar saati görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine yorulur.

Kahve falında duvar saat hediye almak insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar saati görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında duvar saati hediye etmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine delalet eder.

Kahve falında duvar saati satın almak bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine inanılır.

Kahve falında duvar saati ayarlamak merdiven atlayacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü duvar saati görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük duvar saati görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, hayat içinde çok rahat edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir