AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabanını kaybetmek

Kahve falında kabanını kaybetmek

Kahve falında kabanını kaybetmek işlerinin kapanacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, şansının da döneceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabanını kaybetmek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tersliklerle ortaya çıkabilir veya ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kabanını kaybetmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına yorulur.

Kahve falında kaban kaybetmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, haram mal yiyip içeceğine yorulur.

Kahve falında siyah kaban kaybetmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşe kaban görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni kaban giymek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, kısmet alacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kaban görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında lacivert kaban giymek güzel olaylarla karşılaşılacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kaban görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir