AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kaban görmek

Kahve falında yeşil kaban görmek

Kahve falında yeşil kaban görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kaban gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi hafife aldıklarını fark edebilirler.

Kahve falında yeşil kaban görmek daha çok iş yapacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kaban giymek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kaban almak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine işaret eder.

Kahve falında kaban kaybetmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, aydınlanacağına inanılır.

Kahve falında renkli kaban görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gri kaban görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, her şeyin gönlünce olacağına delalet eder.

Kahve falında deri kaban görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında siyah kaban almak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir