AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kaban görmek

Kahve falında beyaz kaban görmek

Kahve falında beyaz kaban görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, bir anda atılıma geçeceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kaban gördüyseniz:

  • Çocukca davranışlar içindesiniz.

Kahve falında beyaz kaban giymek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kaban görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına alamet eder.

Kahve falında mor kaban görmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kaban giymek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında siyah kaban giydiğini görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste kaban giymek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir kaban giymek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında kirli kaban görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir