AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaban kaybetmek

Kahve falında kaban kaybetmek

Kahve falında kaban kaybetmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında kaban kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere akılcı tavsiyelerde bulunurken ya da fikir vermeye çalışırken yanlış bir görünüm verebilirsiniz ya da karşınızdaki kişiden kurtulmanız zor olabilir.

Kahve falında kaban kaybetmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Kahve falında kabanını kaybetmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kaban kaybetmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kaban görmek Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mont kaban giymek anne baba hayır dualarının alınacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına inanılır.

Kahve falında kabanını çaldırmak ferahlık veren sözler duymaya, malvarlığının artacağına inanılır.

Kahve falında kaban diktirmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında üst üste kaban giymek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir