AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak sulamak

Kahve falında kabak sulamak

Kahve falında kabak sulamak hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, işlerinin açılacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında kabak sulamak gördüyseniz:

  • Jest veya yardım beklentiniz olan kişiler varsa, talep etmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında kabak sulamak patron olunacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği satın almak yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabak yemeği yapmak sıkıntıların sona ereceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kabak toplamak kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işaret eder.

Kahve falında kızartma kabağı görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kabak görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabak köftesi görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine işaret eder.

Kahve falında kabak yaprağı görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir