AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kabak görmek

Kahve falında siyah kabak görmek

Kahve falında siyah kabak görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kabak gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda duygusal kısıtlamalar nedeniyle bazı kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında siyah kabak görmek namaz kılacağına, paslı bir çiviye basabileceğine delalet eder.

Kahve falında dalından kabak koparmak hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabak karpuz görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında bal kabağı tatlısı görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine inanılır.

Kahve falında çiğ kabak yediğini görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kabak satmak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kocaman kabak görmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında kabak almak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir