AnaSayfa / Genel / Kahve falında ısırgan otu tohumu görmek

Kahve falında ısırgan otu tohumu görmek

Kahve falında ısırgan otu tohumu görmek sinirlerinin yıpranacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, istediği gibi yaşayacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, iş projelerinin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında ısırgan otu tohumu gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli alanlarında çeki düzen verilmesi gereken şeylerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında ısırgan otu tohumu görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında ısırgan otu görmek daha çok iş yapacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ısırgan otu koparmak manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ısırgan toplamak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına yorulur.

Kahve falında ısırgan tarlası görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ısırgan köpek görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına işaret eder.

Kahve falında ısırgan yemeği yapmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ot tohumu görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, kısmetlerinden olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir