AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak soymak

Kahve falında kabak soymak

Kahve falında kabak soymak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, onların güvenini sarsacağına, umutsuz olacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabak soymak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı fikirde olmayan kişiler veya iyi niyetinizden faydalanmak isteyenler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kabak soyduğunu görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kabak soymak namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş patates soymak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi soymak keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında patatesi soymak yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına işarettir.

Kahve falında yumurta kabuğu soymak yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına inanılır.

Kahve falında birinin patates soyduğunu görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi cildini soymak umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir