AnaSayfa / Genel / Kahve falında patatesi soymak

Kahve falında patatesi soymak

Kahve falında patatesi soymak başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patatesi soymak gördüyseniz:

  • Tartışmalar gereksiz vakit kaybı anlamına gelebilir.

Kahve falında patatesi soymak işte başarılı adımlar atılacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine inanılır.

Kahve falında birinin patates soyduğunu görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patates soyduğunu görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının patates soyduğunu görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş patates soymak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış patates soymak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, ona özlemle sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında patates soymak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında patates soğan soymak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir