Kahve falında sevgiliyi soymak

Kahve falında sevgiliyi soymak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi soymak gördüyseniz:

  • Estetik, artistik konular, yaratıcılık gerektiren işler ön planda olabilir.

Kahve falında sevgiliyi soymak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında elinin derisini soymak şöhret elde edeceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı biber soymak kazancın yar yarıya düşeceğine, kendisini yıpratacağına inanılır.

Kahve falında havuç soymak hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında mısır soyduğunu görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında domates soymak sevinçli haberlerin alınacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında dükkan soymak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında mandalina soymak çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir