AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin patates soyduğunu görmek

Kahve falında birinin patates soyduğunu görmek

Kahve falında birinin patates soyduğunu görmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin patates soyduğunu gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilişkilerinizde takınacağınız tutum başarının dozunu ayarlayabilir.

Kahve falında patatesi soymak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin patates soyduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına yorulur.

Kahve falında başkasının patates soyduğunu görmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patates soyduğunu görmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş patates soymak etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patates soğan soymak hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında patates soymak aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış patates soymak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir