AnaSayfa / Genel / Kahve falında meşe fidesi görmek

Kahve falında meşe fidesi görmek

Kahve falında meşe fidesi görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye rivayet eder.

Kahve falında meşe fidesi gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkıyorsunuz.

Kahve falında meşe fidesi görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında meşe odunu görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına inanılır.

Kahve falında meşe odunu toplamak mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına işaret eder.

Kahve falında meşe odunu yakmak mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine yorulmaktadır.

Kahve falında meşe palamudu görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meşe palamudu toplamak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına işaret eder.

Kahve falında meşe palamut görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında meşe palamudu yemek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir