AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızarmış kabak görmek

Kahve falında kızarmış kabak görmek

Kahve falında kızarmış kabak görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, sarsılacağına, saygın biri olacağına alamet eder.

Kahve falında kızarmış kabak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz veya sürpriz yapabilirsiniz.

Kahve falında kabak kızartmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında kızartma kabağı görmek ruh sağlığının bozulacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine alamet eder.

Kahve falında kızarmış kabak görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kızartmalık kabak görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızarmış kabak yemek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına inanılır.

Kahve falında süs kabağı görmek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına alamet eder.

Kahve falında tarlada kabak görmek maddi durumun düzeleceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında taze yeşil kabak görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir