AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilimlenmiş kabak görmek

Kahve falında dilimlenmiş kabak görmek

Kahve falında dilimlenmiş kabak görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında dilimlenmiş kabak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle tartışma riskiniz var.

Kahve falında dilimlenmiş kabak görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında dilimlenmiş et görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dilimlenmiş soğan görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş yumurta görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zaman dilimi görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki dilim ekmek görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilim ekmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine alamet eder.

Kahve falında dilimlenmiş limon görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir