AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak böreği görmek

Kahve falında kabak böreği görmek

Kahve falında kabak böreği görmek mal ve mülk sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, hayırlı işlere girileceğine, lüks şekilde yaşayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında kabak böreği gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında kabak böreği görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kabak böreği yemek ekmeksiz kalacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabaklı börek görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında kabaklı börek yemek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu kabak görmek sıhhat ve moral bulacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği ektiğini görmek işlerin bir anda azalacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında su kabağı görmek sorunların ortadan kaldırılacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun kabak görmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir