AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak çekirdeği almak

Kahve falında kabak çekirdeği almak

Kahve falında kabak çekirdeği almak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği almak gördüyseniz:

  • Belli bir hamle yapmalı ya da herkes hoşnut olmasa da yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

Kahve falında kabak çekirdeği görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği yemek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği kabuğu görmek parasının üstüne para ekleyeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kabak çekirdeği yediğini görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabak çekirdeği yemek görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına yorulur.

Kahve falında kabak çekirdeği ektiğini görmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, mal mülk edineceğine işaret eder.

Kahve falında kabak çekirdeği satın almak sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kazançlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında kabak çekirdeği vermek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir