AnaSayfa / Genel / Kahve falında izar görmek

Kahve falında izar görmek

Kahve falında izar görmek işlerinin bozulacağına, hak yoluna döneceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, yeni yollara girileceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, ün sahibi birisi olunacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında izar gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme isteğiniz artıyor.

Kahve falında koyun izi görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kar üzerinde ayak izi görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, hayatını yoluna koymaya işarettir.

Kahve falında bacakta iz görmek bilgilerle donanacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerden izne gelmek üzgün ve hasta olacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uyurken izlendiğini görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde ayak izi görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çamur izi görmek fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, çok büyük özgüven kazanacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı izi görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir