AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta iz görmek

Kahve falında bacakta iz görmek

Kahve falında bacakta iz görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalettir.

Kahve falında bacakta iz gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, yardım edebilir ya da belli anlaşmalara sıcak bakabilirsiniz.

Kahve falında bacakta iz görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına işaret eder.

Kahve falında bacakta yara izi görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ortaklıkların bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş izi görmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında duvarda ayak izi görmek gülen yüzünün solacağına, insan sevindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sezeryan izi görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, kişinin malını kaybedebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayı izi görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında fare ayak izi görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında pencereden izlenmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir