AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı izi görmek

Kahve falında ayakkabı izi görmek

Kahve falında ayakkabı izi görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, şükrederek yaşayacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı izi gördüyseniz:

  • Sevdiginiz kişiye karşı izlediğiniz tutum zaman zaman sorun yaratabilir.

Kahve falında ayakkabı izi görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banyo yaparken izlendiğini görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında izmite gitmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında izmiri görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına yorulur.

Kahve falında ayak izi görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine alamet eder.

Kahve falında domuz izi görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında izlandaya gitmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işarettir.

Kahve falında uyurken izlendiğini görmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir