AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde ayak izi görmek

Kahve falında gökyüzünde ayak izi görmek

Kahve falında gökyüzünde ayak izi görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde ayak izi gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olabilirseniz daha az hasar yapmış olursunuz.

Kahve falında gökyüzünde ayak izi görmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında köpek ayak izi görmek ekmeğinin çoğalacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işaret eder.

Kahve falında ayı ayak izi görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hırsızın ayak izlerini görmek işe ve aşa kavuşacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kar üzerinde ayak izi görmek kendine döneceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında çamurda ayak izi görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak izlerini görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kazancını katbekat arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan ayak izi görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir