AnaSayfa / Genel / Kahve falında hırsızın ayak izlerini görmek

Kahve falında hırsızın ayak izlerini görmek

Kahve falında hırsızın ayak izlerini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında hırsızın ayak izlerini gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, kendi kafanıza göre yaşamak arzuları altında kalabilirsiniz.

Kahve falında hırsızın ayak izlerini görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında hırsızın ayak izini görmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak izi takip etmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarda ayak izi görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, çok daha iyi günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında çamurlu ayak izi görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, acı veren kazalara işarettir.

Kahve falında fare ayak izi görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, bereketli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayı ayak izi görmek yeni adımlar atacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak izi görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir