AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak izi görmek

Kahve falında ayak izi görmek

Kahve falında ayak izi görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak izi gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız istediğiniz sonuçları vermiyorsa, biraz sakinleşip olayları yeniden değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında karda ayak izi görmek günahkâr olacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ayak izlerini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine yorulur.

Kahve falında çamurlu ayak izi görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında büyük ayak izi görmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayı ayak izi görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalet eder.

Kahve falında ayak izi bırakmak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine inanılır.

Kahve falında kar üzerinde ayak izi görmek ün sahibi birisi olunacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında ayak izi takip etmek onlar tarafından çok sevileceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir