Kahve falında puan almak

Kahve falında puan almak tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına delalet eder.

Kahve falında puan almak gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğiniz birisinden bir haber alabilirsiniz.

Kahve falında sınavda yüksek puan almak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınavdan yüksek puan aldığını görmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yüksek puan almak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, suç işleyeceğine delalettir.

Kahve falında üniversite puanını görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, zorlukların kolayca aşılacağına yorulur.

Kahve falında sınav puanı görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınavda yüksek puan aldığını görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında puan aldığını görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında sınavdan puan aldığını görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir