Kahve falında öss puanını görmek

Kahve falında öss puanını görmek birçok kişiye yardım edeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, kıtlığın meydana geleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında öss puanını gördüyseniz:

  • Siz, olayları diğerlerinden daha net görebiliyorsunuz.

Kahve falında sınavdan yüksek puan aldığını görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınavdan iyi puan almak yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalettir.

Kahve falında puanlı elbise görmek doğru karar veremeyeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek puan almak para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınavda iyi puan almak kime gideceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında sınavdan yüksek puan almak bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iyi puan almak evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında sınavda yüksek puan aldığını görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir