AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimseyi hasta görmek

Kahve falında bir kimseyi hasta görmek

Kahve falında bir kimseyi hasta görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında bir kimseyi hasta gördüyseniz:

  • Ani hareketlere bağlı sakarlıklara dikkat etmeli, ani tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında ölen kimseyi hasta görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kimseyi hasta görmek sağlığının yerine geleceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kimseyi hasta görmek ortaklıkların bozulacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta kimse görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin hasta olduğunu görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine inanılır.

Kahve falında kimsesiz bir çocuğa yardım etmek tüm kederinin uçup gideceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine rivayet eder.

Kahve falında oruçlu kimse görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kimsenin avret yerini görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir