AnaSayfa / Genel / Kahve falında zad görmek

Kahve falında zad görmek

Kahve falında zad görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, yol alacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zad gördüyseniz:

  • Durmanız veya beklemeniz içinse, hiçbir neden yok gibi duruyor.

Kahve falında büyük bir zatı görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muhterem bir zat görmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mübarek zatları görmek çok büyük hayır duası alınacağına, kazancının da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında veli bir zatın elini öpmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında muhterem zat görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zat kabri görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işarettir.

Kahve falında büyük zat görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Kahve falında büyük zatın mezarını görmek dualarının karşılığını alacağına, bundan hayır göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir