AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinin kapısını açık görmek

Kahve falında işyerinin kapısını açık görmek

Kahve falında işyerinin kapısını açık görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, tabiri caizse can bulacağına, yalan söylemeye, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine inanılır.

Kahve falında işyerinin kapısını açık gördüyseniz:

  • Akılda tutmakta fayda var.

Kahve falında işyerinin kapısını açık görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık ev kapısı görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba kapısını açık görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sokak kapısını açık görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına delalettir.

Kahve falında yarı açık kapı görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilitli kapıyı açık görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıların açık olduğunu görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık kapı kapatmak sağlığının kötüye gideceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir