AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarı açık kapı görmek

Kahve falında yarı açık kapı görmek

Kahve falında yarı açık kapı görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sevap işleyeceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, kısa sürede başarısının artacağına, yıpranacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarı açık kapı gördüyseniz:

  • İnsanlarda, onlarda aslında olmayan vasıflar görerek kendinizi aldatmanız mümkündür.

Kahve falında yarı açık kapı görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kul hakkına girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araba kapısını açık görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sokak kapısını açık görmek evlatlarının hayrını göreceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapısı açık tuvalet görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine yorulur.

Kahve falında kapısı açık araba görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında komşunun kapısını açık görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına inanılır.

Kahve falında dış kapıyı açık görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin kapısını açık bulmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, ancak yılmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir