AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık ev kapısı görmek

Kahve falında açık ev kapısı görmek

Kahve falında açık ev kapısı görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına yorulur.

Kahve falında açık ev kapısı gördüyseniz:

  • Bir sürpriz beklenmedik fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında açık ev kapısı görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında ev kapısı açık görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına delalet eder.

Kahve falında açık kapılı ev görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, rızıksız kalacağına yorulur.

Kahve falında ev kapısının açık olduğunu görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapısı açık ev görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, yerinde saymayacağına yorulur.

Kahve falında arabanın kapısını açık görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi evinin kapısını açık görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kapıyı açık bırakmak kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir