AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapana kısılmış fare görmek

Kahve falında kapana kısılmış fare görmek

Kahve falında kapana kısılmış fare görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, hayatın yoluna gireceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kapana kısılmış fare gördüyseniz:

  • İlerleme amaçlı yapacağınız planlar ilerlemenin garantisi olabilir.

Kahve falında kapana kısılmış fare görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine inanılır.

Kahve falında kapana kısılmak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında saçının bir kısmının yandığını görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına delalet eder.

Kahve falında saçının bir kısmını kel görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında saçının ön kısmının döküldüğünü görmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ağlamaktan sesi kısılmak çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçların bir kısmının döküldüğünü görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında saçın bir kısmının koptuğunu görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir