AnaSayfa / Genel / Kahve falında açılıp kapanmak

Kahve falında açılıp kapanmak

Kahve falında açılıp kapanmak ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, o işten ekmek yiyeceğine, fakirlikten kurtulacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında açılıp kapanmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle gelişen ani olaylar sevdiklerinize zaman ayıramamanıza neden olabilir.

Kahve falında kapanıp tekrar açılmak kendisini kötü durumlara sokmayacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapanmak ve açılmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında kapanıp açıldığını görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında açılıp kapanmak pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, kendi çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapanıp açılmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kapanmış görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kapanmayı görmek bereketli günler geçirileceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında kapının kapanmadığını görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir