AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapanıp açılmak

Kahve falında kapanıp açılmak

Kahve falında kapanıp açılmak zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında kapanıp açılmak gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız tepkilere neden olabilir.

Kahve falında açılıp kapanmak dualarının kabul olacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapanıp açılmak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına inanılır.

Kahve falında kapanıp tekrar açılmak ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kapanıp açıldığını görmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapanmak ve açılmak kötü kişilerle karşılaşacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında zorla kapanmak zorlukların bu sayede aşılacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine yorulur.

Kahve falında kapı kapanması görmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşının kapandığını görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir