AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski amiri görmek

Kahve falında eski amiri görmek

Kahve falında eski amiri görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, çok günah işleyeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına inanılır.

Kahve falında eski amiri gördüyseniz:

  • Belli bir konu ya da kişi sizi çok fazla heyecanlandırmamış veya tam tersi hırslandırmış olabilir.

Kahve falında eski amirini görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eski bir amiri görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında eski amiri görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski amir görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında müdür amir görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amir olmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amir konuşmak yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında iş amirini görmek para kazanmaya, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir