AnaSayfa / Genel / Kahve falında amir görmek

Kahve falında amir görmek

Kahve falında amir görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amir gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanız durumunda yeni maceralara atılabilirsiniz.

Kahve falında üst amirini görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis amiri görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında amir görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amir konuşmak dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında emniyet amiri olmak eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına yorulur.

Kahve falında emniyet amiri olduğunu görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında amir olmak yetim sevindireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında eski amir görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir