AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam kesmek öldürmek

Kahve falında adam kesmek öldürmek

Kahve falında adam kesmek öldürmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine yorulur.

Kahve falında adam kesmek öldürmek gördüyseniz:

  • Şikayet etmeye başlamanız sizi eleştirilere açık hale getirebilir.

Kahve falında adam kesmek öldürmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında adam boğazını kesmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine yorulur.

Kahve falında kılıçla adam kesmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında adam kesmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında satırla adam kesmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla adam kesmek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adam kafası kesmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adam başı kesmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir