AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki işmek

Kahve falında içki işmek

Kahve falında içki işmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına işarettir.

Kahve falında içki işmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri deneme veya ufak oyunlar oynama niyetindeyseniz, çok faydalı olmayabilir.

Kahve falında içki işmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinde içki içmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya yorulur.

Kahve falında içki sattığını görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babayla içki içmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında orucu içkiyle bozmak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına inanılır.

Kahve falında içkiyi yere dökmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Kahve falında oğlunun içki içtiğini görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde içki şişesi görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir