AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde dans etmek

Kahve falında işyerinde dans etmek

Kahve falında işyerinde dans etmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, sorunlarının da son bulacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına yorulur.

Kahve falında işyerinde dans etmek gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmanız sizin aleyhinize sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında işyerinde dans etmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, malının ve aşının da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında yolda dans etmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalıkla dans etmek bazen de rahat geçeceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle dans etmek zor durumların biteceğine, mutluluğunun zedeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyle dans etmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında askerle dans etmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, yenileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla dans etmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle dans etmek içinin rahat edeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir