AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda dans etmek

Kahve falında yolda dans etmek

Kahve falında yolda dans etmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine yorulur.

Kahve falında yolda dans etmek gördüyseniz:

  • Gerçekten yolculuklara çıkabilir veya başka dünyalara dalabilirsiniz.

Kahve falında yolda dans etmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, insanlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan bayana dans etmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıldızların dans ettiğini görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kızla dans etmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurda dans etmek hayatını kazanırken keyif alacağına, büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Kahve falında dans edeni görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına delalettir.

Kahve falında bebekle dans etmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kısmetinin de açılacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık biriyle dans etmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, engel tanımayan biri olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir