AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin insanla dans etmek

Kahve falında sevdiğin insanla dans etmek

Kahve falında sevdiğin insanla dans etmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla dans etmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şansınız kapalı, önemli bir randevunuz varsa onu ertelemenizde fayda var.

Kahve falında sevdiğin insanla dans etmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında dans eden insanlar görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızla dans etmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle dans etmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinle dans ettiğini görmek işveren pozisyonuna geleceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin biriyle dans etmek güzel bir hayatı olacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle dans etmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin dans ettiğini görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir